CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Els maleters pneumàtics Masats a l'EX de Van Hool


 A la passada edició de Busworld, a l'estand de Van Hool vam poder veure el seu vehicle EX “Extremely efficient”. Coincidint amb la celebració del seu 70è aniversari, la firma belga Van Hool va presentar al seu estand un vehicle amb maleters d'obertura pneumàtica Masats. 

 

Conductors i passatgers es beneficien de la comoditat del sistema pneumàtic d'obertura de maleters. L'obertura i el tancament són molt més fàcils i també ofereixen més ergonomia tant per al conductor com per als passatgers, ja que deixa espai lliure sobre les persones en el moment de col·locar l'equipatge. A més, el sistema és simple i permet un muntatge i un manteniment posterior fàcils. 

En el cas del vehicle EX, incorpora l'opció de cantell sensible a la tapa del maleter per oferir la màxima seguretat als passatgers. La goma incorpora un sensor que, en contacte amb la persona o l'obstacle, deté l'avançament de la tapa i en reverteix el moviment.

El conductor també té la possibilitat d'obrir la tapa manualment en cas de manca d'aire en el vehicle.

Aquest sistema també s'ha incorporat a altres models de Van Hool com el TX Altano o el TX Astronef.

Als Estats Units, Van Hool també ofereix aquesta opció per al model TX.

Masats és líder en la fabricació d'equips pneumàtics i manuals per a maleters. Des del 1986 milers de maleters circulen per tot Europa complementant els sistemes de portes Masats, tant pneumàtics com elèctrics. Masats: 50 anys al servei de les persones.


lugagge system